Langdurige zorg heeft de VAR ontdekt!

VAR Community Nederland ziet een toenemende interesse naar VAR’s in de langdurige zorg. Tijd om met elkaar stil te staan bij de belangrijkste vraagstukken!

Donderdag 23 juni a.s. vanaf 15.30 uur organiseert VAR Community Nederland daartoe de inspirerende en interactieve bijeenkomst ´Langdurige zorg heeft de VAR ontdekt!´ voor professionals in de Nederlandse zorg.

Programma bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst ´Langdurige zorg heeft de VAR ontdekt!´ worden diverse thema’s en relevante vraagstukken rondom de ontwikkeling van adviesraden in de langdurige zorg nader bekeken en beantwoord. Thema’s die ook relevant zijn voor zowel startende VAR’s als VAR’s die een doorontwikkeling beogen.

De thema’s worden besproken aan de hand van een open werkvorm, waarbij op basis van expertise en interesse werkgroepen het onderwerp verder uitdiepen tijdens de bijeenkomst. De inzichten en uitkomsten zullen naderhand worden geplaatst op het online platvorm van VAR Community Nederland.

Deze bijeenkomst staat ook open voor deelnemers die geen deel uitmaken van VAR Community Nederland. Voelt u zich dus vrij om deze uitnodiging binnen uw netwerk te verspreiden onder mogelijke geïnteresseerden.

Aanmelden
De registratie voor de bijeenkomst ´Landurige zorg heeft de VAR ontdekt!´ is inmiddels gesloten. Maakt u deel uit van een VAR en wilt u ook lid worden van de community? Klik hier om te registreren. Heeft u na het bezoek aan onze website nog vragen over VAR Community Nederland? Neem contact met ons op.