Meld u dit jaar nog aan!

Sinds de lancering van de VAR Community Nederland hebben een groot aantal VAR’s gebruik gemaakt van het gratis proeflidmaatschap en telt de community nu maar liefst 106 leden. VAR’s ervaren de community als een goed initiatief. Ze stellen er vragen als ‘hoe begin je een VAR in een VVT-instelling’, krijgen hulp bij het opstellen van een begroting of werken samen aan projecten als ‘de uitwerking van functiedifferentiatie MBO & HBO-verpleegkunde’.

De VAR Community Nederland wil zo veel mogelijk VAR’s betrekken bij de community en zo de kennisdeling te vergroten.

Meld u aan voor 1 januari 2016 en u bent tot 1 maart kosteloos lid
VAR’s die zich nog voor 1 januari 2016 aanmelden ontvangen tot 1 maart een kosteloos lidmaatschap, waarna u zelf kunt beslissen om uw lidmaatschap te verlengen. Elk indiviudeel VAR-lid krijgt via een eigen account toegang tot de community. Zo kunnen VAR-leden ervaren hoe de community werkt en welke meerwaarde het heeft.

Na 1 januari 2016 geldt een gratis proefperiode van 60 dagen, waarna u zelf kunt beslissen om uw lidmaatschap te verlengen.

De VAR Community Nederland – verbind, verrijk, verbeter
De VAR Community Nederland is een digitaal platform van en voor VAR’s en is op 29 oktober 2015 gelanceerd. Het is een zogenaamd collaborative community die de verpleegkundige beroepsgroep op landelijk niveau bindt. De leden van de community kunnen elkaar vragen stellen, ideeën inbrengen en samen nieuwe projecten starten. Het betreft inspirerende samenwerkingsverbanden die de kwaliteit van de professionele werkomgeving en zorg doen verbeteren.

Klik hier om u aan te melden bij VAR Community Nederland!