Samenwerken aan goede zorg
VAR COMMUNITY NEDERLAND
AANMELDEN

VERBIND

op landelijk niveau

Of u nu een startende of ervaren VAR bent, een omvangrijk netwerk staat elk moment tot uw beschikking.

VERRIJK

jouw kennis en kunde

Een onuitputtelijke bron van kennis en ervaringen geeft u professionele ontwikkelmogelijkheden op elk gebied.

 

VERBETER

de kwaliteit van zorg

Hoe doen zij het? In het platform ontdekt en leert u van elkaars best practise en ontwikkelt u samen (nieuwe) projecten.

Samenwerken aan goede zorg

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn onmisbaar voor goede zorg. De afgelopen jaren hebben adviesraden van verpleegkundigen en verzorgenden (VAR’s) bijgedragen aan beter beleid binnen zorgorganisaties. Door hun kennis en kunde optimaal te benutten dragen zij sterk bij aan het continu verbeteren van de werkomgeving van verpleegkundigen en verzorgenden, waardoor deze tot hun professionele recht komen en daarmee maximaal bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Iedere zorginstelling realiseert dit op eigen wijze. Om ervaringen uit te wisselen van en met elkaar te leren en te ontwikkelen, is er behoefte aan contact met leden van andere VAR’s, stafconvents, regieraden e.d. VAR Community Nederland voorziet in deze behoefte!

DE COMMUNITY

DOELSTELLING

VAR Community Nederland is een besloten, uniek en inspirerend samenwerkingsverband van en voor de Verpleegkundige Advies Raden, die de leden bindt, betrekt en drempels wegneemt. Deze collaborative community is transparant, uitnodigend en laagdrempelig. De leden kunnen vragen stellen, ideeën delen en in de “Werkplaats” aan projecten samenwerken.

WERKWIJZE

De leden van VAR Community Nederland bepalen zelf wat zich afspeelt in de community. Het is van en door Verpleegkundige Advies Raden. VAR’s kunnen met elkaar projecten starten en met andere VAR’s aan deze projecten samenwerken. Hierbij kunnen de leden eenvoudig beschikken over inhoudelijke en procesmatige ondersteuning.

532
Leden
91
Zorgorganisaties
3
Partners
100%
Samenwerken

DEELNEMEN

Wie kunnen deelnemen?

Iedere verpleegkundige en/of verzorgende adviesraad, verpleegkundig stafconvent, verpleegkundige regieraad of vergelijkbare representant van de verpleegkundige of verzorgende beroepsgroep binnen een zorgorganisatie.

Wat zijn de voordelen?

Geografische beperkingen vallen weg. Vele VAR’s in geheel Nederland zijn bereikbaar om mee samen te werken. Kennis, ervaring en opvattingen zijn snel en gericht te vinden. Of u nu een startende VAR of een ervaren VAR bent, een omvangrijk netwerk staat elk moment tot uw beschikking.

Waarom lid worden?

De VAR Community Nederland draagt bij aan uw professionele ontwikkeling en u draagt door uw lidmaatschap bij aan de professionele ontwikkeling van verpleegkundigen en verzorgenden in geheel Nederland. Lid zijn maakt het verschil!

Hoe kan ik aanmelden?

U kunt zich aanmelden via deze website. VAR’s die zich als nieuw lid aanmelden ontvangen een éénmalige introductiekorting van 25% op de reguliere lidmaatschapskosten. Het lidmaatschap houdt in dat al uw VAR-leden toegang krijgen tot de community. Klik hier om aan te melden!

QUOTES

AANGESLOTEN ZORGORGANISATIES

WORD LID!

LIDMAATSCHAP

Maakt u deel uit van een VAR, VVAR, Verpleegkundig Stafconvent, Verpleegkundige Regieraad, Verpleegkundig Stafbestuur, Professionele Adviesraad of een representant van de verpleegkundige of verzorgende beroepsgroep binnen een zorgorganisatie? Word lid van VAR Community Nederland!

Keuze lidmaatschap
Een adviesraad kan kiezen voor een lidmaatschap met een periode van een kwartaal, half jaar of een jaar. Met het lidmaatschap van de adviesraad kunnen alle individuele (bestuurs-) leden via een persoonlijk account toegang krijgen tot het online platform en de bijeenkomsten van VAR Community Nederland. Zonder extra kosten!

Adviesraden die zich als nieuw lid aanmelden ontvangen ter introductie een korting van 25% op de reguliere lidmaatschapskosten. Wilt u zich aanmelden voor VAR Community Nederland en is de adviesraad waar u deel van uit maakt al lid? Kies dan in het aanmeldformulier voor de optie ´VAR is al lid´.

KwartaalHalf jaarJaar(bedragen excl. 21% btw)
€ 270,-€ 450,-€ 720,-introductie
€ 360,-€ 600,-€ 960,-regulier

AANMELDEN

Samenwerken met impact: VAR en RvB

De professionalisering van VAR’s doet steeds appèl op andere competenties van VAR’s waar het gaat om netwerken en samenwerken, advisering op inhoudelijke vraagstukken en de eigen rol en positie binnen de organisatie.

Professionalisering van de VAR

De professionalisering van VAR’s doet steeds appèl op andere competenties van VAR’s waar het gaat om netwerken en samenwerken, advisering op inhoudelijke vraagstukken en de eigen rol en positie binnen de organisatie.

BLIJF OP DE HOOGTE

COMMUNITY NIEUWSBRIEF

VOLG DE COMMUNITY

VERSTUUR UW BERICHT