VAR Community Nederland gegroeid

Vanaf de lancering van de VAR Community Nederland op 29 oktober jl. is de community hartelijk ontvangen bij de VAR’s. De community is binnen 1 maand gegroeid met maar liefst 50 VAR´s, vertegenwoordigd door ruim 120 leden.

In dit digitale tijdperk is de VAR Community Nederland een ideaal platform van en voor VAR’s om ideeën uit te wisselen. VAR’s maken daar ook gebruik van en zijn in de community projecten gestart als ‘Verpleegkundig onderzoek en toepassing in de praktijk’ en ‘De uitwerking van functiedifferentiatie MBO & HBO-Verpleegkunde’.

In de community worden steeds meer vragen gesteld en tips gegeven over het maken van een begroting of het aantal uren dat een VAR moet besteden in een VVT-instelling.

VAR’s beseffen dat vragen en antwoorden versnipperd aanwezig zijn. Wanneer mensen uit verschillende organisaties en disciplines zich actief met elkaar verbinden ontstaat de synergie die leidt tot verdere professionalisering van de verpleegkundige beroepsgroep. Verder kijken en leren van elkaars voorbeelden draagt bij aan de kwaliteit van de zorg.

Wil je samenwerken aan goede zorg met collega´s die net zoals jij verbonden zijn aan een Verpleegkundige en/of Verzorgende Adviesraad in Nederland? Word ook lid van VAR Community Nederland en maak gebruik van het gratis proefabonnement!